Rebel Wilson herinnert zich moeilijke IVF-reis: 'Ik was op dat moment enorm afgevallen en had 3 operaties ondergaan'

10 Nov 2022

Rebel Wilson herinnert zich moeilijke IVF-reis: 'Ik was op dat moment enorm afgevallen en had 3 operaties ondergaan'

Rebel Wilson vertelt over haar reis naar het moederschap. (Foto: VALERIE MACON/AFP via Getty Images)

Rebel Wilson herinnerde zich het "verlies" dat ze voelde nadat ze hoorde dat haar IVF-reis niet verliep zoals gepland.

The Pitch Perfect-actrice, die de volgende hoofdrol speelt in de film The Almond and the Seahorse, heeft aangekondigd dat ze deze week haar dochter Royce Lillian via een draagmoeder heeft verwelkomd. In een interview met People zei Wilson echter dat haar eerste pad naar het moederschap, waarbij haar eicellen werden ingevroren om zwanger te worden door IVF te ondergaan, een wending nam.

"Tijdens het filmen kreeg ik verschrikkelijk nieuws dat al mijn geoogste eieren tot dan toe het ontdooien niet hadden overleefd", legt Wilson uit, die een vrouw speelt die moeder wil worden in haar nieuwe film. "Dus ik was enorm veel afgevallen en had op dat moment drie operaties ondergaan en geen levensvatbare embryo's. Het was verwoestend."

"Het waren gevoelens van verlies, gevoelens van hoop - en het speelde allemaal mee in mijn optreden", zei Wilson. "Het was een zeer emotionele tijd."

Wilson heeft eerder gesproken over hoe het 'Year of Health' van 2020, dat een reis naar gewichtsverlies omvatte, werd geïnspireerd door haar verlangen om kinderen te dragen. In een interview in mei met People herinnerde de JoJo Rabbit-ster - die ook lijdt aan PCOS (Polycysteus Ovarium Syndroom) - zich haar arts die haar had gezegd om af te vallen nadat ze haar wens had uitgesproken om ouder te worden.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

"Ik stond versteld", gaf ze toe. "Ik dacht: 'Oh God, deze man is zo onbeleefd.' Hij had gelijk. Ik droeg veel overgewicht bij me. Het is bijna alsof ik niet aan mijn eigen behoeften dacht. Ik dacht aan de behoeften van een toekomstig kind die me echt inspireerden om gezonder te worden."

In een interview met Yahoo Life in april 2022 vertelde Wilson, die nu met ontwerper Ramona Agruma aan het daten is, over haar verlangen om een ​​gezin te stichten.

"Ik weet gewoon dat ik nog steeds eieren heb, dus ik kan het nog steeds proberen, en heb nog steeds kansen, maar het is een echte emotionele achtbaan, waar je denkt dat je misschien succesvol zult zijn en het blijkt niet zo te zijn", vertelde Wilson. . “Het zou geweldig zijn om een ​​gezin te hebben, als ik daarmee gezegend ben. Ik zal moeten zien. Helaas weet ik niet waar het heen gaat, maar ik heb het de afgelopen jaren geprobeerd. Ik voel gewoon heel erg mee met iedereen die dit meemaakt.”

Welzijn, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​leer de wie achter de hooligan kennen met de nieuwsbrief van Yahoo Life. Meld u hier aan