Joanna Gaines zegt dat ze 'bewuster' is geworden om haar kinderen in het openbaar te delen: 'Geen van hen is geïnteresseerd om op tv te komen'

10 Nov 2022

Joanna Gaines zegt dat ze 'bewuster' is geworden om haar kinderen in het openbaar te delen: 'Geen van hen is geïnteresseerd om op tv te komen'

Joanna Gaines zegt dat ze wil dat haar kinderen een identiteit hebben buiten Opknapper. (Foto: Getty Images)

Joanna en Chip Gaines staan ​​al bijna tien jaar in de schijnwerpers nadat hun hit HGTV-serie Opknapper in 2014 van start ging. En terwijl het paar een begrip is geworden dat bekend staat om hun passie voor woningrenovaties en decor, fans hebben ongetwijfeld gemerkt dat de grootste verandering aan de show de afnemende schermtijd voor hun vijf kinderen is.

Terwijl ze de lancering van de nieuwe memoires van Gaines, The Stories We Tell, viert, vertelt ze Yahoo Life dat het een bewuste keuze was om de kinderen minder vaak te laten verschijnen in hun nieuwste serie Fixer Upper: Welcome Home, nadat ze de impact hadden erkend die de serie had. op hun gezin hadden.

"De eerste jaren, onze kinderen, kwamen ze echt bij ons werken, dus het was logisch dat ze er deel van uitmaakten", zegt Gaines. "Hoe ouder ze zijn geworden, ik heb geleerd om ze gewoon hun eigen identiteit te laten hebben buiten dit. Dus tenzij ze er deel van willen uitmaken, vraag ik ze niet eens omdat ik ze niet wil om het gevoel te hebben: 'Oh, jij bent het kind van Fixer.' Dat wil ik niet. Chip en ik kunnen dat de hele dag krijgen, dat is normaal, daar hebben we ja op gezegd."

Drake, Ella Rose, Emmie Kay en Duke werden blootgesteld aan dat soort herkenning toen ze in de eerste seizoenen van de show verschenen als kleine kinderen die samen met hun ouders aan het werk waren en een aantal projecten probeerden. Op dat moment zegt Gaines dat zij en Chip niet wisten wat ze konden verwachten als het ging om het succes van de show.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

"Oorspronkelijk toen Opknapper begon, wisten we eigenlijk niet waar we aan begonnen. We waren zo naïef. We dachten echt: 'Oh mensen in Waco zullen weten dat we huizen ontwerpen en huizen bouwen, misschien krijgen we meer zaken.' We dachten aan Waco, nooit meer dan dat", herinnert ze zich.

Naarmate de show populairder werd en het gezin beroemd werd, gingen ze nadenken over hoeveel er van hun persoonlijke leven te zien zou zijn.

"Met onze kinderen ben ik me er meer bewust van geworden dat het hun beslissing is naarmate ze ouder worden. En geen van hen is geïnteresseerd om op tv te komen, dus nu komen ze niet opdagen", zegt ze. .

Verhaal gaat verder

Met de universiteit in het vooruitzicht voor de 18-jarige oudste zoon van het stel, Drake, moeten ze ook nadenken over de toekomst van hun kinderen. "Ik wil gewoon dat ze naar de universiteit gaan en bekend staan ​​als wie ze zijn en niet: 'Ben jij die jongen uit [Fixer Upper]?' legt ze uit.

De aanwezigheid van de oudere kinderen op het Instagram-account van hun moeder, waar ze meer dan 13 miljoen volgers heeft, is ook afgenomen om hun privacy te beschermen.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

Het enige kind dat nog steeds te zien is, is de jongste zoon van Joanna en Chip, Crew. 'Hij is mijn kleine gids,' zegt ze. "Hij leert me zoveel. Hij is als een wijze oude 4-jarige. Ik leer meer van mijn 4-jarige dan de meeste mensen vanwege de eenvoud van hoe hij leeft. Het is eigenlijk hoe de meesten van ons zouden moeten leven leven. We zijn het gewoon vergeten."

Hoewel Crew nu op sociale media en in de show van het stel verschijnt, zal hij waarschijnlijk ook minder worden blootgesteld naarmate hij ouder wordt, na wat ze hebben geleerd van hun jaren op televisie tot nu toe.

"De eerste ronde schreef ik het op, ik wist niet wat er aan de hand was", zegt Gaines over haar oudste kinderen. "Als ik sommige dingen had kunnen overdoen, had ik dat gedaan."

Welzijn, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​leer de wie achter de hooligan kennen met de nieuwsbrief van Yahoo Life. Meld u hier aan.