Hotdogs werden net gespot op het menu van de metro - dit zijn de locaties die ze vervoeren

10 Nov 2022

Hotdogs werden net gespot op het menu van de metro - dit zijn de locaties die ze vervoeren

Al jaren woedt er een debat over de vraag of een hotdog al dan niet als een broodje wordt beschouwd. Hoewel het argument nooit echt is opgelost, doet het gerucht de ronde dat specifieke Subway-locaties hotdogs aanbieden als onderdeel van hun broodjesmenu.

Volgens een recent Facebook-bericht waarover The Takeout aanvankelijk berichtte, stuitte een lid van een nichegroep op hotdogs die in een stoommandje zaten op een Subway-assemblagelijn in een lokale Walmart in West Palm Beach, Florida. De zeven hotdogs lagen in een stoomschaal naast de normaal geziene ingrediënten zoals vleeswaren, kazen en verschillende toppings.

GERELATEERD: Subway verkoopt meer broodjes dan ooit dankzij deze menuwijziging

Een medewerker van de Subway-locatie vertelde The Takeout dat ze een speciale voordelige bundel aanbieden met een Nathan's Famous hotdog, een zachte krakeling en een drankje voor $ 3,99. "Het was een Subway in een Walmart die ook een pizzamenu had", legde de man uit aan The Takeout.

nathan's beroemde hotdog en friet

Subway heeft een universele lay-out en ontwerp, net als veel andere fastfoodketens in Amerika, dus je vindt meestal overal dezelfde ingrediënten en hetzelfde menu-aanbod. Voor Subways in Walmart-winkels is dit echter met een paar uitzonderingen gekomen. We hebben gezien dat Subway artikelen zoals pretzels en pizza's in kleinere franchises verkoopt, maar niet landelijk wordt aangeboden.

GERELATEERD: 8 super strikte regels die Walmart-medewerkers moeten volgen

In een poging om de interesse van klanten te wekken en de omzet te verhogen, zijn alternatieve menu-opties uitgeprobeerd bij de broodjesketens op nichelocaties, zoals binnen Walmarts. Helaas zijn de winkels in Walmarts in de loop der jaren, mede als gevolg van pandemiegerelateerde omstandigheden, een uitdaging geweest vanwege het verminderde voetgangersverkeer en lagere winsten, meldde de Wall Street Journal.

Bovendien tekende Nathan's Famous in 2021 een deal met Ghost Kitchen Brands (GKB) om uit te breiden naar 60 niet-traditionele locaties in de VS, inclusief mogelijkheden in Walmart-winkels. Hoewel dit de eerste keer is dat Nathan's op een Subway-locatie is gezien, is het niet de eerste keer dat we de hotdog-tent binnen Walmart hebben gezien.

Terwijl The Takeout beweert dat een medewerker van Subway zei dat er tal van andere Walmart-locaties zijn die Nathan's Famous hotdogs verkopen (evenals de voordelige maaltijd), heeft Subway nog niet bevestigd dat andere locaties hotdogs verkopen. Eet dit, niet dat! nam contact op met Subway voor commentaar en ontving geen reactie, maar zal dit bericht bijwerken met nieuwe informatie als het bedrijf antwoordt.