5 beste nieuwe bakkerijproducten Costco gelanceerd in 2022

10 Nov 2022

5 beste nieuwe bakkerijproducten Costco gelanceerd in 2022

In elk willekeurig jaar is Costco druk bezig om zowel grote als kleine veranderingen aan te brengen in zijn aanbod om zijn trouwe klantenbestand beter te kunnen bedienen. Dit jaar is geen uitzondering, en binnen enkele maanden heeft de big-box-retailer een winkel geopend in nieuwe steden, belangrijke beleidswijzigingen aangebracht, aan zijn lijst met diensten toegevoegd terwijl andere programma's zijn geschrapt, en zelfs een subtiele maar ingrijpende verandering in duurzaamheid aangebracht binnen zijn foodcourts.

Dat is allemaal goed en wel, maar het is echt de introductie van nieuwe bakkerijproducten die de show stelen in het magazijn. Dit is het soort nieuws dat mensen echt aan het praten krijgt, en er is dit jaar zeker veel te bespreken geweest.

Onder de oldies maar goodies zoals de boterachtige croissants en wisselende seizoensselecties zoals de gigantische Pumpkin Pie, zijn er onlangs veel verse nieuwe baksels verschenen bij Costco. Fans van magazijnen overspoelden het internet al snel met eerlijke recensies en verhitte discussies over welke van deze items aan de verwachtingen voldeden en welke de toegevoegde calorieën niet waard waren.

De volgende items bleken het beste van het beste te zijn, dus zorg ervoor dat je ze nu in handen krijgt voordat ze worden uitgefaseerd. Het dieet begint volgend jaar!

GERELATEERD: Costco heeft zojuist de prijs van dit superpopulaire artikel verlaagd

1

Chocoladekwarktaart

chocolade cheesecake

We dachten niet dat iets de typische gewone cheesecake van Costco kon overtreffen met zijn veelzijdigheid en langdurige toewijding aan de klant. Maar dit jaar heeft de bakkerij van de winkel het misschien eindelijk gedaan. De 4-pond Chocolate Cheesecake debuteerde in juni 2022 en brak bijna het internet.

Toen ze het dessert voor de eerste keer probeerde, ging TikTok-gebruiker @CostcoHotFinds zelfs zo ver om te zeggen dat het een van haar 'all-time favorites' wordt en dat het een 'must-try' is voor alle chocoladeliefhebbers. " Ze voegt eraan toe: "Als de Costco-bakkerij dit ooit wegneemt, zal ik er kapot van zijn."

Op Instagram deelt @costcobuys: "Chocolade-cheesecake is NIEUW bij Costco en ik ben er helemaal voor! Dit gevaarlijk verrukkelijke dessert is gemaakt met een chocoladekoekjeskorst, chocoladecheesecake en chocolademousse ... je kunt nooit te veel hebben veel chocolade!" Commentatoren zijn het eens met deze gevoelens en de 10.000 likes op dit bericht spreken voor zich.

Verhaal gaat verder Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

Word verspreidde zich ook naar Reddit, met een bericht waarin werd aangekondigd: "Local Costco heeft chocoladecheesecake met chocoladekorst. Nooit eerder gezien. OMG." Als reactie schrijft een ander: "Geef me gewoon een lepel en ga uit de weg. Bij nader inzien Let niet op de lepel..."

2

Minicakejes met frambozen en botercrème

costco frambozen minicakes met botercreme glazuur

Heb je dit jaar een trend opgemerkt bij Costco's bakkerij? Het lijkt erop dat het magazijn een missie heeft om alles mini te maken, en deze kleiner dan gemiddelde traktaties maken een meer dan levensgrote indruk op Costco-shoppers. Soorten die dit jaar op voorraad zijn, zijn onder meer Mini All American Chocolate Cakes, Mini Chocolate Chip Cookies en seizoensvarianten zoals Mini Carrot Cakes of Snickerdoodle Mini Cakes.

Maar een van de kleinschalige zoetigheden waar Costco-fans het meest enthousiast over zijn, is het nooit eerder vertoonde pakket Raspberry Mini Cakes met Buttercream Frosting. Deze nieuwe lekkernijen bestaan ​​uit een gele cake met een frambozenvulling, overgoten met een royale portie gladde roze glazuur en versierd met witte chocoladeschilfers. Ze zien er bijna te mooi uit om op te eten. Bijna.

Costco-leden deelden hun eerste gedachten over de zeer gewilde traktatie op Reddit. "Waar deze taarten ook vandaan komen, en wie ze ook heeft gemaakt, bewaar ze alsjeblieft in de buurt van Costco", zegt een fan, terwijl een ander het ermee eens is, "Ik heb ze net vandaag gekregen. Ik heb ernaar verlangd sinds ik dit bericht zag. Moet toegeven dat Ze zijn verrukkelijk!" Velen gaven aan dat de Snickerdoodle Mini Cakes bleek te zijn in vergelijking met deze nieuwe smaak.

"DIT ZIJN HEMELSE, ik heb ze vandaag!! Ze zijn HEEL. RIJK", reageert een gebruiker op de Instagram-post van @costcohotfind over de lekkernijen met frambozensmaak.

3

Kleverige botercake voor junioren

cake met poedersuiker

Met het woord 'boter' in de naam gebakken, weet je al dat deze nieuwe cake zeker lekker zal zijn - en Costco-leden hebben het bevestigd. De Gooey Butter Cake werd in augustus voor het eerst gespot in het magazijn tussen de populaire zoete lekkernijen van Junior, zoals de crème de la crème New York Cheesecake (de versie op ware grootte in plaats van de mini-tegenhangers die een teleurstellende flop waren).

Deze nieuwste creatie is de kijk van het merk op een traditionele kleverige botercake in St. Louis-stijl met een gistbasis en een dunne kleverige cakelaag gemaakt van meel, boter, suiker en eieren. Als dat niet genoeg is om van te watertanden, is de Junior-versie ook bedekt met roomkaas en bestrooid met poedersuiker.

Instagrammer @costcobuys plaatste een video van de vondst van de nieuwe bakkerijsectie, die meer dan 7.200 likes heeft verzameld en bovendien Costco-fans in zwijm laat vallen in de commentaarsectie. Een gebruiker schrijft: "Ummmm wat? Ik heb dit zo snel mogelijk nodig." Een andere opmerking luidt: "Letterlijk het BESTE dessert ooit!!"

Helaas voor sommigen lijkt het erop dat de kleverige goedheid alleen verkrijgbaar is in geselecteerde Costco-winkels. "Ik ben zo verdrietig en zout dat ze geen junioren verkopen tegen mijn lokale costco", merkt een teleurgestelde gebruiker op. "Ik wil het proberen, het ziet er zo goed uit."

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

 

4

Kersen- en kaasgebak

kersengebak

Kersen en kaas is een match gemaakt in de banketbakkershemel en een unieke combinatie die al snel een hit werd na de release bij Costco. Zowel Cherry Danishes als Cream Cheese Danishes staan ​​al een tijdje op het menu, maar dit is de eerste keer dat de bakkerij de twee combineert voor een perfect uitgebalanceerde zoete en hartige smaakervaring. De kersen- en kaasgebak lijken qua uiterlijk op de seizoensgebonden gevlochten apfelstrudel van de winkel en hebben tot nu toe net zoveel fandom gekregen.

Reddit-gebruiker u/yimsie postte snel over de nieuwe gebakjes nadat hij ze in september bij een lokale Costco had gevonden. "Nieuw met roomkaas/kersen gevuld gebak in de bakkerij. Mijn nieuwe favoriete item! $ 9,99", luidt het bericht. Een gebruiker merkt in de opmerkingen op: "Het smaakt naar cheesecake met kers. Spectaculair." Een ander grapt: "Heb genade, Costco Bakery! Als je me vermoordt met je zoete, zoete gebakken goederen, heb je een klant minder!"

En gebruiker u/mslinky was gewoon opgelucht toen hij zag dat de combinatie van kersen en roomkaas eindelijk tot wasdom kwam. 'Wat? Nooit meer kiezen tussen kers of kaas?' zij schrijven. "Heeft Costco me al die jaren horen klagen? Ik kan beter een grotere broek kopen."

Nieuwe roomkaas/kersen gevuld gebak in de bakkerij. Mijn nieuwe favoriete item! $ 9,99 van Costco

5

Mini-citroencakes met boterroomglazuur

costco mini-citroencakes

Mini-citroencakes met botercrème-glazuur doken dit jaar op in de Costco-bakkerij, slechts twee maanden na hun gelijke met frambozensmaak. De twee gingen het tegen elkaar op, maar beide zijn erin geslaagd de harten van Costco-shoppers te veroveren. Terwijl de Raspberry Mini Cakes rijk en compact zijn, bieden de Lemon Cakes een meer lichte en citrusachtige smaak met een vleugje extra zoetheid. Deze toegevoegde zoetheid was voor sommigen een afknapper, maar voor vele anderen is het precies de juiste hoeveelheid om hun zoetekauw te stillen.

Instagrammer @costco_doesitagain was een van de eersten die over de citroentraktaties postte, en er volgden veel goedkeurende reacties. "Ik heb ze gekocht... zoals altijd bij Costco... ze waren geweldig!" een opmerking leest. Een andere gebruiker zegt: "Deze zijn zooooo lekker, de beste van alle smaken tot nu toe. Ze hebben zoveel elementen behalve glazuur en cake!!! YUM."

Gebruiker @costcofans was het daar helemaal mee eens. Het account deelde een apart bericht waarin de citroensmaak werd geprezen en tegelijkertijd een subtiele smaak werd geserveerd bij de frambozencakes. "Frambozencupcakes verhuizen... De NIEUWE Lemon Mini Cakes 🍋 zijn aangekomen bij @costco!" het bericht zegt. Het bijschrift bevat bovendien een "Foodie Review" die luidt: "Mijn man vond het geweldig. Hij zei dat het de beste is. Hij houdt van citroen. EN hij heeft ze allemaal geprobeerd!"