Waarom u uw honden peststokken moet geven

02 Feb 2021

Waarom u uw honden peststokken moet geven

Het is een innemende levenservaring om een ​​nieuwe hond in de familie te brengen. Honden zijn er in alle soorten en maten - van de kleine Yorkies met een groot hart tot gezinsvriendelijke Golden Retrievers, elk exemplaar is speciaal. Als eigenaar van een huisdier is het belangrijk om uw harige metgezellen als uw kinderen te behandelen en zoveel mogelijk van ze te houden.

Een belangrijk aspect van het bezit van huisdieren is het garanderen van het voer en de voeding van uw huisdier. Eigenaren van gezelschapsdieren moeten er rekening mee houden dat het voor honden van cruciaal belang is om, net als mensen, een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te hebben. Hun voedsel moet zorgen voor hydratatie, eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen. Maar niet alleen hun voedsel zou voedzaam moeten zijn, hun snacks zouden dat ook moeten zijn. Terwijl honden anticiperen en opgewonden raken over hun maaltijden, zouden ze ook graag wat kleine traktaties gedurende de dag willen hebben. Waarom zou je ze ook niet goed maken voor je hond?

Snoepjes voor honden, voeding en alles daartussenin

Hondenrassen hebben verschillende persoonlijkheden en gedragingen, maar ze hebben allemaal iets gemeen: hun voorliefde voor traktaties en kauwsnacks, vooral als ze ze als beloning verdienen. Aangezien uw harige metgezellen hun snackinname gedurende de dag niet kunnen beheersen, moet u degene zijn die hiervoor verantwoordelijk is.

Zie het op deze manier: het eten van snacks gedurende de dag kan uw uitgebalanceerde dieet mogelijk in de weg staan. werkt hetzelfde bij honden. Snacks en lekkernijen kunnen te veel calorieën aan hun dieet toevoegen. Als vuistregel geldt dat hun snacks slechts 10% van hun dagelijkse calorie-inname mogen uitmaken.

Ook de keuze van lekkernijen en snacks is net zo belangrijk. De juiste hondensnoepjes moeten speciaal zijn samengesteld en aantrekkelijk zijn voor het gehemelte van honden. Behandelt en kauwt met toegevoegde nutritionele en tandheelkundige voordelen zijn een pluspunt. Als je je hond een unieke, leuke, maar toch gezonde traktatie wilt geven tijdens het spelen, dan zijn bullebaksticks het proberen waard.

Bullysticks? Wat zijn het?

Zonder verder oponthoud zijn bullebaksticks natuurlijke, gezonde hondensnoepjes gemaakt van gedroogde stierpenissen, ook wel bullebakstokken genoemd. Wees echter niet al te ontmoedigd door bullebaksticks, want deze zijn voor 100% van nature afgeleid van een enkel ingrediënt. Peststicks, of pizzle sticks, komen veel voor in veel dierenwinkels, maar je weet misschien niet hoe het wordt genoemd. Om eventuele misvattingen uit de wereld te helpen, zijn bullebakstokken niet afgeleid van spieren die van het dier zijn afgesneden. De os of stierpenis is slechts het bijproduct van het dier.

Bullebakstokken bestaan ​​in rauwe, gedroogde of gekookte vorm. Alle bullebaksticks hebben een taaie consistentie, wat perfect is om langdurig op te kauwen.

Bullysticks kunnen echter stinken als ze niet correct zijn voorbereid. De onaangename geur komt van het vocht. Daarom zal het drogen, bakken en koken ze helpen om de geur te verwijderen. Er kan ook een risico zijn op bacteriële besmetting zonder de juiste voorbereiding.

Moet ik overwegen mijn hond pestkoppen te geven?

Als je nog steeds aarzelt om peststokken voor je hond te kopen , kijk eens naar deze vijf redenen waarom je bullebakstokken als een regelmatige traktatie aan je hond zou moeten geven:

1. Hondvriendelijke en gezonde optie

Honden van elke leeftijd en grootte zullen een uitstekende snack waarderen waarmee ze ook kunnen spelen. Een van de grootste voordelen van bullebaksticks ten opzichte van andere soorten snacks en lekkernijen op de markt is het feit dat het van nature is afgeleid van een dierlijk bijproduct en vrij is van schadelijke chemicaliën, zoals conserveermiddelen en kleurstoffen.

Bovendien zijn bullebaksticks maagvriendelijk en zullen ze minder snel maagklachten veroorzaken in vergelijking met ongelooide huid, varkensoren en andere natuurlijke en commerciële lekkernijen. Bully sticks bevatten ook veel eiwitten en taurine, een aminozuur dat goed is voor het gezichtsvermogen en de hartspieren van uw hond.

Vanwege het lage vetgehalte in combinatie met het hoge eiwitgehalte van bully sticks, zijn ze nuttig bij omgaan met zwaarlijvigheid bij honden. Omdat het een van de veiligste kauwsnacks op de markt is, kunnen zelfs jonge puppy's genieten van peststicks.

2. Geweldig voor de tandgezondheid en de maag van uw hond

Ondanks de hardheid van bullebakstokken, zijn ze in feite uitstekend voor de tand- en mondgezondheid van uw hond. Pizzle sticks veroorzaken bij het kauwen schaafwonden op de tanden van de hond, waardoor tandplak en tandsteen worden verwijderd zonder het tandvlees te schrapen.

Zoals eerder vermeld, veroorzaken peststicks geen buikpijn omdat ze licht verteerbaar zijn. Veel eigenaren van gezelschapsdieren zijn over het algemeen op de hoogte van traktaties van ongelooide huid, omdat deze populair zijn op de markt. Sommige kauwsnacks van ongelooide huid bevatten echter onnodige toevoegingen die kunnen bijdragen aan een moeilijke spijsvertering.

3. Langdurig en lang houdbaar

Eén stuk bullebakstok is ongelooflijk lang houdbaar om op te kauwen vanwege zijn taaie karakter. In vergelijking met andere lekkernijen, die gemakkelijk worden afgekauwd, kunnen bullebaksticks enkele uren tot dagen meegaan. Maar het hangt er nog steeds van af hoe lang uw hond er dagelijks op kauwt en hoe agressief hij / zij tijdens het kauwen is.

Omdat ze een paar dagen kunnen duren, kunt u er zeker van zijn dat uw hond een pak bullebakstokken niet op zal eten. gemakkelijk. Hoewel sommige merken bullebaksticks vrij duur zijn, kunt u voor een eersteklas kwaliteit en langdurig gebruik zorgen. Als je hond niet in één keer een stok heeft afgemaakt, kun je ze gewoon in de vriezer leggen tot het volgende gebruik.

Ongekauwde of niet opgegeten bullebaksticks hebben een uitstekende houdbaarheid van twee tot drie jaar. Door ze in een vriezer te bewaren, kan de hardheid en levensduur van het product verder toenemen. Bij het kiezen van bullebakproducten zijn producten met een hersluitbare verpakking handiger en voordeliger in het gebruik.

4. Er is één voor elke hond

Ongetwijfeld worden honden ook kieskeurige eters. Of het ras van uw hond nu een kieskeurige eter is, zoals een teckel, maltezer of mopshond, of uw hond is gewoon kieskeurig, bullebakstokken passen bij hun smaak en voorkeur. Dankzij talloze soorten peststokken, is er zeker één type pestkop waar je hond dol op zou zijn.

De peststokken hebben verschillende maten vanaf 15 cm, ideaal voor kleinere honden, of als je gewoon hun verbruik willen beheren. Er zijn ook verschillende vormen en patronen, namelijk rechte, gekrulde en gevlochten bullebakstokken, en er zijn ook gekrulde bullebakringen.

Als uw hond de geur onaangenaam en onaangenaam vindt, kunt u ook kiezen voor geurvrije bullebakstokken. Deze varianten zijn echter duurder omdat ze langer worden gedroogd en behandeld.

5. Voorkomt dat uw spullen gekauwd worden

Ten slotte zijn peststokken een geweldige optie om de aandacht van uw huisdier te verleggen van het kauwen op uw huishoudelijke artikelen. Sommige honden, vooral in hun puppyfase, hebben de neiging overal op te kauwen. Door uw hond iets speciaals te geven om op te kauwen en om mee te spelen, kunnen ze genieten van deze gezonde traktatie in plaats van uw favoriete items te vernietigen.

Laatste gedachten

Snoepjes en kauwsnacks maken het dagelijkse leven van uw hond leuker , hen aanmoedigend om een ​​speelser, loyaler en lonend gezelschap te worden. Omdat uw hond u ontelbare redenen kan geven om te glimlachen, verdienen ze hetzelfde. Door dit artikel te lezen, is het duidelijk dat pestkoppen een geweldige en nuttige traktatie kunnen zijn om ze aan te bieden.