Beste honden voor kleine appartementen in India

02 Feb 2021

Beste honden voor kleine appartementen in India

In tegenstelling tot de grote ruime huizen die je op het platteland van India ziet, bestaan ​​de metropolen voornamelijk uit kleine appartementen die geen gazon of grond hebben. Het heeft niet de openheid voor honden om te spelen, in tegenstelling tot de honden die je in dorpen ziet. Een hond die in het appartement woont, heeft niet genoeg ruimte om rond te rennen zoals de honden in de dorpen.

Je moet weten dat de ruimte rondom een ​​hond alles van hem bepaalt, van hun gedrag tot fysieke gezondheid.

Als u een van degenen bent die in steden woont en ernaar uitkijkt een hond te adopteren, dan moet u een zeker begrip hebben van hondenrassen. Het krijgen van een hond naar huis kan het erg ingewikkeld voor je maken, aangezien veel rassen niet geschikt zijn voor appartementen.

In deze blog zul je enkele van de beste hondenrassen zien die ideaal zijn voor mensen die dat wel zijn. wonen in kleine wijken en appartementen in India. Dus laten we beginnen,

1) Mopshond

Een van de schattigste rassen die je ooit zult vinden, Mopsen zijn het beste voor degenen die in kleine huizen en appartementen. Ze zijn supervriendelijk, hebben weinig tot geen beweging nodig en zitten het grootste deel van de dag graag op je bank. Hun joviale en vriendelijke karakter maakt ze ook geweldig in de buurt van kleine kinderen. Hij zal een gewicht van ongeveer 8 kg bereiken als hij volgroeid is.

Zorg er wel voor dat uw mopshond altijd uit de buurt van fel zonlicht is, aangezien hij kwetsbaar is voor oververhitting, wat zijn gezondheid in gevaar kan brengen.

2) Teckel

Teckels zijn enthousiaste honden die ondanks hun hoge energie maar een kleine ruimte nodig hebben om te spelen. De reden hiervoor is dat teckels relatief kleinere poten hebben dan andere honden. Deze honden zijn loyaal aan hun baasjes en zijn buitengewoon waakzaam voor hun omgeving, waardoor ze uitstekende waakhonden zijn.

Hoewel ze goed met kinderen overweg kunnen, zijn ze bijzonder bezitterig van hun speelgoed en persoonlijke spullen. Zorg ervoor dat de kinderen hun speelgoed niet wegrukken, want deze honden hebben de gewoonte om te happen.

3) Beagle

Beagles schattige looks gecombineerd met hun zelfgenoegzame karakter maakt ze tot een van de meest geliefde appartementshonden in India. Ze hebben minimale verzorging en baden nodig in vergelijking met andere honden en blijven het grootste deel van de tijd met plezier in huis. Het zijn gezelschapshonden die ook graag met kinderen spelen.

Beagles hebben echter hun dagelijkse trainingsvereisten waaraan effectief moet worden voldaan. Dit komt omdat deze honden een merkwaardig ras zijn en een aangeboren behoefte hebben om te ontdekken.

4) Labrador Retriever

Misschien wel de meest populaire hond Over de hele wereld is Labradors ook in veel appartementen in India te zien. Hun intelligente karakter maakt ze gemakkelijk te trainen en ze vinden het heerlijk om met mensen van alle leeftijden om te gaan. Het mooie van Labs is dat ze gemakkelijk in de omgang zijn en ook vriendelijk zijn voor baby's en peuters.

Om met de hoge energie van Labradors om te gaan, moet je ze dagelijks ruim 30 minuten lopen. Om ze bezig te houden, kun je ze prachtig hondenspeelgoed geven dat ook helpt om hun overmatige kauwgewoonte te beteugelen.

5) Poedel

Poedels zijn de ideale honden voor binnenshuis die ook een geweldig temperament hebben. Deze honden zijn hypoallergeen, dus mensen met allergische problemen hoeven zich ook geen zorgen te maken. Poedels worden beschouwd als de op een na intelligentste honden na Border Collie en leren binnen enkele uren commando's.

Sommige poedels hebben misschien wat extra oefening nodig om ze gelukkig te houden in een kleine ruimte. Maar met wat gehoorzaamheidstraining kun je er een brave hond van maken.

6) Bull Dog

Bulldoggen zijn geschikt voor appartementen omdat ze zijn minder actief dan andere hondenrassen. Ook al hebben ze een felle blik, ze zijn een van de goedhartige honden die je ooit zult vinden. Ze hechten goed aan kinderen en zijn ook beschermend.

Net als Mopshonden mogen Bulldogs ook niet worden blootgesteld aan overmatige hitte, omdat ze korte snuiten hebben en niet kunnen hijgen zoals andere honden. Dit maakt het voor hen een beetje moeilijk om een ​​normale lichaamstemperatuur te behouden. Hun buitensporige loyaliteit en gezelschap maken deze kleine tekortkomingen echter goed.

7) Chihuahua

Chihuahua's zijn het kleinste hondenras ter wereld en daarom het beste geschikt voor mensen die in appartementsgezinnen wonen. Ze hebben minimale eisen aan lichaamsbeweging en verzorging en zitten graag de hele dag op een bank. Omdat chihuahua's een beetje luidruchtig en spraakzaam zijn, hebben ze mogelijk een vroege en consistente training nodig. Voordat u deze honden koopt, moet u weten dat ze volledig van u afhankelijk zijn en dus klaar moeten zijn voor een langdurige verbintenis.

Al met al

Elke hond heeft zijn eigen persoonlijkheid en temperament en daarom wordt het belangrijk om een ​​hond te adopteren die bij je huis en levensstijl past. Als je een appartementsbewoner bent, probeer dan deze bovenstaande honden te adopteren, want ze zullen perfect gelukkig met je blijven. Zoals ze zeggen: "Gelukkige honden zijn de mooiste honden".

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van voer, speelgoed en andere huisdieraccessoires voor uw honden en katten met grote kortingen, neem dan gerust contact met ons op. bij PetsWorld.